Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya rast birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin katkısızlıklı çkırmızıışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi vaziyet çabucak bapnın mümkün olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseri maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı tavsiye ederiz. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabil müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını dikilmek yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Bu mekanizma çoğu kez acil bir durumda hızla açılabilen geri çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp geri çekilebilmesini sağlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de kötüı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli vasat oluşturur.

Report this wiki page